Lotus Maestro speksteenkachel showroommodel

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 1195 op 10-06-2019 )

Op=Op, nu met 500,00 lente kassakorting

van 5.495,00, nu voor
4.495,00 3.995,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Lotus
Model: maestro
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze massieve speksteen houtkachel van Lotusde MAESTRO is nu als showroommodel in de opruiming. Nu UIT VOORRAAD leverbaar en staat op u te wachten in onze showroom in Epe. Deze Lotus Maestro is van massief speksteen en heeft een boven- of achteruitgang met een diameter van 15 cm. De Lotus Maestro combineert het beste van de tegelkachel met dat van de houtkachel. Het hoge gewicht en de bijzondere constructie combineren het vermogen van de speksteenkachel om warmte op te slaan en langzaam af te geven met de rustige en gecontroleerde verbranding en de snelle warmteverdeling van de houtkachel. Het vermogen ligt tussen de 4 en 10 kilowatt. De afmetingen van de Maestro zijn ca. 1740x580x580mm en de kachel beschikt over een boven-/achteraansluiting met diameter 150mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel van Haardenhuys Gelderland met referentie 1.420.018.001 dus OP=OP!

Maattekening

Handleiding

Showroommodel Haardenhuys Gelderland te Epe.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier