Vrijblijvende offerte
Leuvense Plattebuis met bloemen

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze nostalgische Leuvense Plattebuiskachel heeft al heel wat levenservaring en is een beetje stoffig, maar kan nog prima dienst doen voor de sier of als buitenhaard op het terras of in de tuin. Dit mooie creme kleurige exemplaar met bloemdecoratie staat opgesteld in onze showroom. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.00605.ZG dus OP=OP. De kachel wordt verkocht in de staat waarin hij zich nu bevindt, dus 'what you see is what you get'. De kachel staat nu uit elkaar, zoals op de foto, maar het deel aan de rechterkant hoort er gewoon bij, dus de kachel is compleet. 

Specificaties

Merk: Overig
Model: Leuvense Plattebuis bloemen
Soort haard: Vrijstaand,Tuinhaard,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Leuvense Plattebuis met bloemen

Einddatum 21-05-2022 13:37:24


Welkom op de veiling van: 'Leuvense Plattebuis met bloemen'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 250,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden