Laxevaags Beaulieu houtkachel

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

Opruiming op=op!

nu voor
790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: Laxevaags Beaulieu
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

**RESERVERING SH 11-10 TM KIJK KLASENS VALTHERMOND**
We hebben een Laxevaags Beaulieu houtkachel die staat te popelen om ergens warmte te geven. Deze Beaulieu is degelijk en robuust van gietijzer gemaakt en kan ca. 10 kiloWatt aan vermogen opleveren. De diameter van de rookafvoer is 150 mm. De afmetingen zijn ca. 685x700x435 mm (hxbxd). Achteruitgang diameter hart pijp tot vloer ca. 440 mm. De kleur van de kachel is grijs (930). Deze gebruikte Beaulieu is nu bij ons in de opruiming en is al nagekeken door de specialisten van onze werkplaats zodat hij meteen aan de slag kan. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THH.01007.QCF dus OP=OP.

Laxevaags Beaulieu bekijken en kopen

Wilt u de Laxevaags Beaulieu in het echt bekijken? Maakt u wel even van tevoren een afspraak om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks! Bovendien moeten we er voor zorgen dat de kachel op tijd voor u in de juiste showroom terecht komt. Mocht de haard niet zijn wat u er van had verwacht, dan is er sowieso wel een andere kachel of haard die bij u en uw woning past. In onze showrooms kunt u uw hart ophalen, met honderden haarden, kachels en schouwen van alle soorten en maten is er altijd een goede match te maken.

Laxevaags kachels werden vroeger vervaardigd in een klein Noors atelier, in een dorpje gelegen bij de monding van een waterloop. Vandaar de naam ‘Laxevaags’, wat ’plaats aan de monding van de rivier’ betekent. Tegenwoordig is Laxevaags een 100% Belgisch produkt van zeer hoogwaardige kwaliteit. Dankzij een volledig gietijzeren constructie met dikke wanden (gemiddeld 10 mm) en losse onderdelen binnenin, kennen deze kachels een eindeloze levensduur en een uitstekend rendement. Deze ongewone wanddikte maakt het creëren van een dubbele wand overbodig.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier