Laxevaags Beaulieu houtkachel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Overig
  Model: Laxevaags Beaulieu
  Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 8 - 10 kW
  Soort: Stralingswarmte
  Staat: Gebruikt


We hebben een Laxevaags Beaulieu houtkachel die staat te popelen om ergens warmte te geven. Deze Beaulieu is degelijk en robuust van gietijzer gemaakt en kan ca. 10 kiloWatt aan vermogen opleveren. De diameter van de rookafvoer is 150 mm. De afmetingen zijn ca. 685x700x435 mm (hxbxd). Achteruitgang diameter hart pijp tot vloer ca. 440 mm. De kleur van de kachel is grijs (930). Deze gebruikte Beaulieu is nu bij ons in de opruiming en is al nagekeken door de specialisten van onze werkplaats zodat hij meteen aan de slag kan. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THH.01007.QCF dus OP=OP.

Laxevaags Beaulieu bekijken en kopen

Wilt u de Laxevaags Beaulieu in het echt bekijken? Maakt u wel even van tevoren een afspraak om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks! Bovendien moeten we er voor zorgen dat de kachel op tijd voor u in de juiste showroom terecht komt. Mocht de haard niet zijn wat u er van had verwacht, dan is er sowieso wel een andere kachel of haard die bij u en uw woning past. In onze showrooms kunt u uw hart ophalen, met honderden haarden, kachels en schouwen van alle soorten en maten is er altijd een goede match te maken.

Laxevaags kachels werden vroeger vervaardigd in een klein Noors atelier, in een dorpje gelegen bij de monding van een waterloop. Vandaar de naam ‘Laxevaags’, wat ’plaats aan de monding van de rivier’ betekent. Tegenwoordig is Laxevaags een 100% Belgisch produkt van zeer hoogwaardige kwaliteit. Dankzij een volledig gietijzeren constructie met dikke wanden (gemiddeld 10 mm) en losse onderdelen binnenin, kennen deze kachels een eindeloze levensduur en een uitstekend rendement. Deze ongewone wanddikte maakt het creëren van een dubbele wand overbodig.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier