Laxevaags Beaulieu houtkachel buitenhaard

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Laxevaags Beaulieu
Soort haard: Vrijstaand,Tuinhaard,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

We hebben een Laxevaags Beaulieu houtkachel die staat te popelen om gezellige warmte te geven op uw terras of in de tuin. Van oorsprong is dit een kachel voor binnenshuis, maar is dermate intensief gebruikt dat we deze niet meer adviseren voor binnen omdat de kachel hierdoor niet meer aan de kwaliteitseisen kan voldoen. De Beaulieu is van gietijzer gemaakt, heeft een zijlader en kan ca. 8 kiloWatt aan vermogen opleveren. De diameter van de rookgasafvoer is 125 mm. De afmetingen zijn ca. 860x700x480 mm (hxbxd). Achteruitgang diameter hart pijp tot vloer ca. 550 mm. De kleur van de kachel is antraciet (937). Deze gebruikte Beaulieu is nu bij ons in de opruiming. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THH.01165.QCF dus OP=OP.

Laxevaags Beaulieu bekijken en kopen

Wilt u de Laxevaags Beaulieu in het echt bekijken? Maakt u wel even van tevoren een afspraak om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks! Bovendien moeten we er voor zorgen dat de kachel op tijd voor u in de juiste showroom terecht komt. Mocht de haard niet zijn wat u er van had verwacht, dan is er sowieso wel een andere kachel of haard die bij u en uw woning past. In onze showrooms kunt u uw hart ophalen, met honderden haarden, kachels en schouwen van alle soorten en maten is er altijd een goede match te maken.

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier