Lange Jan Deense potkachel TH.00712

Op=Op, nu met 200,00 zomer kassakorting

nu voor
590,00 390,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: Lange Jan
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Deense potkachel, genaamd Lange Jan, is een mooie ronde kachel die opgesteld staat in ons museum in Reutum bij Kachelkanjer Twente. We krijgen nog regelmatig leuke aanwinsten binnen en deze kachels worden ook gewoon weer verkocht zodat het assortiment van het museum ook regelmatig wisselt en interessant blijft voor de terugkerende bezoeker. Deze antieke kachel is uniek en deze aanbieding is daarom eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.00712.ZG dus OP=OP. De aanbiedingsprijs is voor de kachel in de staat waarin hij zich nu bevindt, dus 'what you see is what you get'. 

lange-jan-deense-potkachel-th00712-zijUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier