Lange Jan Deense potkachel TH.00712

Opruiming op=op!

nu voor
250,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Lange Jan
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Deense potkachel, genaamd Lange Jan, is een mooie ronde kachel. We krijgen nog regelmatig leuke aanwinsten binnen en deze kachels worden ook gewoon weer verkocht zodat het assortiment regelmatig wisselt en interessant blijft voor de terugkerende bezoeker. Deze antieke kachel is uniek en deze aanbieding is daarom eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.00712.ZG dus OP=OP. De aanbiedingsprijs is voor de kachel in de staat waarin hij zich nu bevindt en alleen geschikt voor de sier of om buiten te stoken aangezien de kachel niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd, dus 'what you see is what you get'. 

lange-jan-deense-potkachel-th00712-zijUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier