Kolenkachel nootjes 4 emaille

Op=Op, nu met 100,00 herfst kassakorting

nu voor
290,00 190,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: Nootjes 4
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Kolen
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Kolenkachel in de kleur zwart emaille is geschikt voor nootjes 4. De kachel is al nagekeken door onze werkplaats en hoewel er een scheur zit in de buitenmantel kan de kachel zeker nog gebruikt worden omdat dit niet verbonden is met de verbrandingskamer. Natuurlijk is deze kachel vooral ook leuk voor de sier. De afmetingen van de kachel zijn ongeveer 720 mm hoog, 615 mm breed en 460 mm diep. De diameter van de rookgasafvoer is 10 cm en deze zit aan de achterzijde op een hoogte van 360 mm (hart pijp). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00148.QCF dus OP=OP.

THH.00148-Nootjes-4-emaille-zwart-kolenkacheltje-Foto1Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier