Kogelkachel gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Kogelkachel
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

We hebben deze oudhollandse kogelkachel in onze OPRUIMING voor een superprijsje. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.02559.QCF dus OP=OP. Deze gaskachel werkt met een open systeem. De kachel is al nagekeken en goedgekeurd door onze werkplaatsspecialisten dus hij kan zo voor u aan de slag. De afmetingen van deze kachel zijn ca. 71x66x68 cm, diameter rookgasafvoer is 10 cm met een hoogte van 66,5 cm tot hart pijp. Kom de kachel snel bekijken en informeer van tevoren even of de kachel er nog is om teleurstellingen te voorkomen. 

 

 

We hebben houtgestookte én gasgestookte kogelkachels. Heerlijke onvervalste nostalgie en warmte, bij 't Stokertje loopt u zomaar tegen een oudhollandse kogelkachels aan...  Een kogelkachel levert warmte, sfeer en nostalgie in huis. Heerlijk, net zoals vroeger, met je voeten op de stoof. Bij een kogelkachel heb je het in een mum van tijd weer warm. Bij 't Stokertje heeft u veel keuze, er zijn meerdere formaten van deze mooie gaskachel of houtkachel en de kleuren variëren van zwart, donker antraciet en grijs. Ook de porceleinen knopjes die er af en toe op zitten bieden variatie.

Een kogelkachel is een gaskachel met een open systeem. Daarom is deze gaskachel vooral geschikt in woningen zonder mechanische ventilatie. Wilt u meer weten over de oudhollandsche kogelkachel of andere gaskachels van 't Stokertje? Komt u dan bij ons langs voor gratis en vrijblijvend advies

Installatie en onderhoud

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier