Vrijblijvende offerte
Kalfire Schouw steensoort Lens

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze mooie, strakke en eenvoudige schouw in de steensoort Lens is nu bij ons in de opruiming. Deze prachtige schouw heeft een buitenmaat van 108 x 116 x 30 cm (hxbxd) en een binnenmaat van 85 x 75 cm en is zeer geschikt gas inbouw of inzethaard. Informeer hiervoor bij onze verkoopmedewerkers. Het gaat om het laatste exemplaar en OP=OP. Omdat een schouw van natuursteen een natuurproduct is (en dus altijd uniek) is het verstandig om de schouw altijd eerst in het echt te komen bekijken. De afbeelding van de schouw geeft een indruk van de schouw. De kleur natuursteen kan echter afwijken vanwege de belichting bij het nemen van een foto. Natuurlijk bent u op afspraak van harte welkom om bij ons de Kalfire schouw Lens te komen bewonderen. De schouw heeft lichte beschadigingen. Het gaat om het laatste exemplaar uit de showroom met referentie SCH.00442 dus OP=OP.

Specificaties

Merk: Kalfire
Model: Schouw in steensoort Lens
Soort haard: Schouw
Brandstof: Schouw
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Nieuw uit verpakking

Kalfire Schouw steensoort Lens

Normale prijs 2.000,00

Einddatum 20-05-2022 15:01:49


Welkom op de veiling van: 'Kalfire Schouw steensoort Lens'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 600,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden