Kalfire Heat 55/51 panorama mini showroommodel

Op=Op, nu met 500,00 winter kassakorting

van 3.326,00, nu voor
1.990,00 1.490,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Kalfire
Model: Heat 55/51 panorama mini
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Kal-fire Heat 55/51 panorama mini is een inbouwhaard met een mooie panoramische ruit. De Heat 55/51 levert ca. 8 kiloWatt en is daarme een bescheiden inbouwhaard. Als u op zoek bent naar een voordelige inbouwhaard van Kal-fire, dan is dit uw kans! Wij zijn bezig met een grootscheepse opruiming en daar kunt u van profiteren. Het gaat om een showroommodel. Deze is nog nieuw en heeft nog niet gebrand. De prijs is exclusief een eventueel inbouwpakket en rookgasafvoermateriaal. De achterwand is van chamotte steen.  Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.405.011.034 dus OP=OP. 

Kal-fire Heat 55/51 

Wilt u meer informatie over de Kal-fire Heat? Wij adviseren u graag. Natuurlijk kunt u op afspraak de Kal-fire Heat 55/51 panorama mini ook in het echt bekijken. Voor maatvoering, handleiding en installatievoorschriften kunt u hieronder de desbetreffende informatie lezen.

maattekening

handleiding

installatievoorschriftenUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier