Kalfire Natalie

Opruiming op=op!

van 2.972,00, nu voor
1.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Kalfire
Model: Kal-fire Natalie
Soort haard: Anders,Schouw
Brandstof: Schouw
Vermogen: -
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Kal-fire Natalie is een prachtige, romantische schouw van natuursteen en is nu bij ons in de opruiming. De Natalie staat bij ons in Orvelte bij 't Kachelparadijs samen met een Kal-fire Heat Pure 71, dit is een houtgestookte inbouwhaard. U kunt de Natalie dus ook in een set kopen. We zullen dan een mooie setprijs voor u maken. Het gaat om het laatste model. Kom dus snel kijken in Orvelte en laat u adviseren over de mogelijkheden. Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP. Deze prijs geldt alleen voor de schouw. Als u ook de inbouwhaard bij ons koopt zullen we een speciale prijs voor u maken. De vuuropening is 84 x 88 cm. groot (hxb). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de schouw met referentie SCH.00163 dus OP is OP.

Kal-fire Natalie sfeervolle schouw

De Kal-fire schouwen onderscheiden zich door de talloze mogelijkheden en de perfecte afwerking. Bij elke schouw van natuursteen kan er een binnenwerk met paskaders en een verhoogde voet worden geleverd, zodat de schouw perfect bij uw haard past. De Natalie is een schouw met een nostalgisch uiterlijk. 

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier