Vrijblijvende offerte
Kalfire Fura 60 ultrasoon gashaard

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

De Kal-fire Fura 60 ultrasoon s nu bij ons in de uitverkoop! Deze inbouwhaard op gas staat  bij ons in de showroom in Twente en heeft nog geen branduren gemaakt daarom krijgt u van ons uiteraard de volledige garantie, net zoals bij elke andere nieuwe Kal-fire gashaard. We willen onze showroom graag weer voorzien van een ander model daarom zijn we rigoreus aan het opruimen. De Kal-fire Fura 60 heeft 2-7 kiloWatt vermogen en heeft als branderdecoratie een houtset. De Kal-Fire Fura 60 is een gas inbouw haard met gesloten systeem dat op de gevel kan worden aangesloten. U hebt voor deze gashaard geen rookkanaal tot boven de nok van uw woning nodig.  De diameter van het rookkanaal is 150/100. De Kal-fire Fura 60 is een prachtige kleine inbouw gashaard dat in een woonkamer maar ook heel goed in een keuken kan worden geplaatst. Het vermogen van de haard is voldoende om uw ruimte bij te verwarmen en biedt veel gezelligheid door zijn prachtig vlammenspel. De vlammen kunt u in hoogte instellen door de bijgeleverde afstandsbediening. De inbouwmaten van de Kal-fire Fura 60 zijn 83 x 61.5 x 32 cm (hxbxd). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de Kal-fire Fura 60 in onze showroom met referentienummer SHR.05385 dus OP=OP. 

Wist u dat u met een gaskachel behoorlijk op uw stookkosten kunt besparen in het voor- en naseizoen? Vaak zijn alleen de avonden dan een beetje kil en heeft u plaatselijk behoefte aan wat extra warmte. Dan is het niet nodig om het hele centrale verwarmingssysteem op te starten, maar kunt u volstaan door de gaskachel aan te zetten. Dit is een stuk voordeliger en veel gezelliger op de koop toe!

Specificaties

Merk: Kalfire
Model: Fura 60 uni
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Kalfire Fura 60 ultrasoon gashaard

Normale prijs 2.550,00

Einddatum 27-05-2022 10:24:32


Welkom op de veiling van: 'Kalfire Fura 60 ultrasoon gashaard'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 1.400,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden