catalogustop ALLE MERKEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Enkelwandig RVS

Ziet u het al voor zich: u hebt zojuist een nieuwe haard gekocht, maar niet een nieuwe pijp voor uw rookkanaal. Of u gaat uw huis renoveren, maar vergeet dat een nieuw rookkanaal het plaatje afmaakt. Mogen we u dan voorstellen aan de Enkelwandig RVS rookkanalen. Deze buizen zijn van RVS en zullen dus nooit roest vertonen. De Enkelwandig RVS rookkanalen zijn bij 't Stokertje ruim voorradig en in diverse maten te bestellen.

Voor wie op zoek is naar het beste op het gebied van enkelwandig RVS vindt bij 't Stokertje alles wat zijn hartje begeert

Rook wordt heel eenvoudig afgevoerd door deze buizen, waardoor u niet in de damp hoeft te zitten. De RVS pijpen zijn zo fraai glimmend, dat ze zelfs als een spiegel kunnen werken. Toch liever een ander kleurtje? Dat kan, want ze zijn over te spuiten. Ze zijn heel eenvoudig te plaatsen, wat u eventueel zelf kunt doen. Maar uiteraard kunnen wij dat ook voor u doen wanneer u een haard bij 't Stokertje koopt. Kom daarom vandaag nog langs voor meer informatie.