Kachel op afbetaling

kachelopafbetalingBij 't Stokertje kunt u nu ook een kachel of haard uit onze opruiming kopen op afbetaling. En dat tegen 0% rente! Op deze manier wil 't Stokertje haar klanten graag door de crisis heen loodsen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om toch een houtkachelgashaard of andere kachel aan te schaffen. Voor elk budget is er wel een kachel, hout of gas, groot of klein vermogen. Er is voldoende keuze. Het gaat hier alleen om de kachels, haarden en schouwen die wij graag uit willen verkopen, dus uit onze OPRUIMING. Voor ons is het handig dat we onze voorraad kunnen opruimen en voor u is het mooi dat u goedkoop aan een kachel kunt komen. Hier hebben we de SPELREGELS voor het kopen op afbetaling even op een rijtje gezet. 

Kachel op afbetaling en dan besparen maar...

stokertje diensten

Bovendien kunt u met een kachel behoorlijk op uw stookkosten besparen. Geld wat u weer gebruiken kunt om bij ons af te lossen! Een echte win-win situatie voor alle partijen. In overleg met onze medewerkers wordt de hoogte van het termijnbedrag bepaald alsmede het aantal termijnen met een maximum van 12 maanden. Neem eens een kijkje bij onze OPRUIMING van kachels en haarden die op afbetaling gekocht kunnen worden. Ons assortiment opruiming & uitverkoop kachels bestaat uit meer dan 300 showroommodellen, tweedehands inruilkachels en kachels en haarden die uitlopend zijn. Goedkoper kan het niet!  Klik hier voor de voorwaarden van onze opruiming & aanbiedingen. Klik hier voor de SPELREGELS voor het kopen op afbetaling.

Kachel op afbetaling en gegarandeerd goed!

Bovendien garandeert 't Stokertje de goede werking van elke kachel of haard en worden ze voor uitlevering allemaal door onze werkplaats nagekeken. De genoemde prijzen zijn ultralage ophaalprijzen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om de kachel door ons te laten bezorgen of installeren (tegen een meerprijs).  Voor een compleet overzicht van onze diensten kunt u terecht op onze dienstenpagina. 

 

NAAR DE OPRUIMING