Veel keus en laagste prijs voor uw kachel in regio Emmen

Kachel EmmenBent u al tijden op zoek naar een gezellige kachel voor uw huis in de regio Emmen? Wij zijn u graag van dienst met onze prachtige showroom vol met honderden kachels, houtkachelsgashaarden, pelletkachels en schouwen en natuurlijk nog veel meer. Alles op het gebied van een kachel of sfeerverwarming, kunt u bij ons vinden. In Orvelte, lekker dicht bij Emmen in de buurt. In minder dan een half uur rijdt u van Emmen naar Orvelte om uw droomkachel te vinden. Bij onze showroom kunt u gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats en de bushalte is aan de overkant van de weg voor als u vanuit Emmen met de bus naar Orvelte zou willen komen. Een fijne en betaalbare kachel is dus binnen uw handbereik. Dus waarom moeilijk doen als u bij 't Stokertje meteen slagen kunt?

Kachel in Emmen nodig?
't Stokertje is er ook voor u!

Wilt u meer gezelligheid en warmte in uw woning in Emmen? Met een kachel van 't Stokertje gaat dat gegarandeerd lukken. Wij hebben vrijwel alle soorten en merken kachels voor u klaar staan in onze mooie showroom in hartje Drenthe. U zult versteld staan van de keuze, een hoog of laag model, veel glas of met een dichte deur, vrijwel alles is mogelijk. U hoeft niet van een plaatje te kopen, maar u kunt de kachel zelf bekijken, aanraken en vaak zelfs zien branden. Met maar liefst 1800 m2 showroom is 't Stokertje sowieso de grootste haardenspeciaalzaak van heel Drenthe, maar ook zelfs van de Benelux. Door onze omvang hebben wij ook interessante inkoopcondities die we meteen weer doorgeven aan onze klanten, in Emmen, in Drenthe, maar ook ver daarbuiten. Omdat u nergens anders zoveel kachels bij elkaar kunt vinden, komen mensen vanuit heel Nederland naar 't Stokertje in Orvelte. Daarom kunnen we ook op uw kachel de laagste prijsgarantie bieden. Maar wat betekent dat precies en houdt het op bij alleen de laagste prijsgarantie?

Emmen KachelDe laagste prijsgarantie dichter bij huis dan u denkt

Wij kopen onze kachels vaak in in grotere aantallen. Daarom is een kachel bij ons goedkoper dan bij een andere kachelzaak in de regio Emmen. Daarnaast hebben wij uw kachel dus verrassend vaak meteen op voorraad staan. De minder courante types kachel zijn snel te bestellen en kunt u vaak wel bekijken in onze showroom in Orvelte. We hebben ook showrooms in Overijssel, Gelderland en Friesland, maar Orvelte is voor u, als u uit de buurt van Emmen komt, waarschijnlijk het dichtste bij. Wilt u niet alleen voor een kachel vanuit Emmen naar Orvelte rijden? Het museumdorp Orvelte heeft veel te bieden en u kunt er dus meteen een gezellig dagje uit van maken. Voor klanten van 't Stokertje is een bezoek aan onze AmbachtenTuin zelfs gratis!

Installatie van uw kachel, ook in regio Emmen

't Stokertje levert niet alleen goedkoop uw kachel, we doen nog veel meer dan dat. Natuurlijk kunt u zelf kiezen hoeveel diensten u van ons af wilt nemen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de kachel zelf op te halen en te installeren, voor meer informatie kijkt u dan bij ons DHZ loket. U krijgt een scherpe DHZ korting als u het materiaal voor de schoorsteen of rookkanaal bij ons koopt. Wilt u alles uitbesteden en wilt u dat onze installateurs de kachel bij u thuis, in de buurt van Emmen, compleet met rookkanaal installeren? Dat doen wij graag want onze eigen installatieteams werken door heel Nederland. Met twintig installatieteams dagelijks onderweg zitten wij elke week meerdere keren in Emmen en omstreken. Ons dienstenpakket is heel uitgebreid en omvat naast bezorging en installatie ook het onderhoud van de kachel, vegen van de schoorsteen, interieuradvies en nog veel meer. 

De gezelligheid van een kachel

Er gaat niets boven de sfeer en gezelligheid die een kachel in huis brengt. Een kachel is het centrum van gezelligheid in huis. Natuurlijk is de centrale verwarming erg comfortabel en zouden we liever niet meer zonder willen. Maar de cv kan een kachel niet helemaal vervangen. Bovendien duurt het lang voordat een cv opgewarmd is. Daarom valt er met een kachel vooral in het voor- en naseizoen wel wat stookvoordeel te behalen. Op koude avonden steek je bijvoorbeeld alleen maar even de kachel aan en hoef je niet het hele circuit van de cv op te warmen. Dat scheelt weer in de stookkosten! Voor een overzicht van al onze merken en soorten kachels kunt u kijken in onze haardencatalogus. 

Haardencatalogus