Jydepejsen Eos

Opruiming op=op!

van 2.795,00, nu voor
1.995,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Jydepejsen
Model: Eos
Soort haard: Hanghaard
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Jydepejsen Eos wandmodel houthaard nu in onze opruiming, daar heeft u geluk mee, want er zijn niet veel hanghaarden die zo mooi zijn als de Eos. De Eos is een houtkachel met uniek ontwerp. Er is aan drie zijden glas en een hoge stookruimte waardoor een speels vlammend vuurspel ontstaat. De gietijzeren ommanteling zorgt voor fijne warmte-uitstraling. De Eos heeft ook een hoogwaardig raambeluchtingssysteem rondom de glasruit waardoor ruiten gemakkelijk schoon blijven. Deze hanghaard van Jydepejsen is te bezichtigen bij onze showroom in Epe, Haardenhuys Gelderland. Het gaat om het allerlaatste showroommodel dus OP=OP (SHR.03627).

Jydepejsen Eos voor slechts 1995 euro

Het vermogen van de Eos ligt tussen de 4 en 7 kiloWatt. De afmetingen zijn hxbxd 83 x 48 x 48 cm. De hoogte van de rookgasafvoer is (hart) 68,3 cm en de diameter van de uitgang is 150 mm. Kom deze prachtige kachel snel bekijken en bel even van tevoren of hij er nog is, want de opruimingskachels gaan snel!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier