Justus Baltrum D houtkachel met speksteen showroommodel

Opruiming op=op!

van 1.331,00, nu voor
1.331,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Justus
Model: Baltrum
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Justus Baltrum D houtkachel met speksteen is nu éénmalig uit voorraad leverbaar. Daarom kunt u nu de nieuwe eigenaar worden van deze houtkachel met spekstenen bekleding en razendsnel genieten van de heerlijke sfeer en warmte. De Baltrum D staat in één van onze showrooms op u te wachten. De houtkachel heeft een ovale, rechthoekige vorm en zeer geringe diepte. Onder de verbrandingskamer vindt u een handig houtvak. De Justus Baltrum produceert 5 kW aan vermogen. Hij is zeer geschikt om kleinere tot middelgrote woonruimten te verwarmen. De afmetingen zijn 1003x475x400mm (hxbxd) en de haard beschikt over een boven- en achteraansluiting met een diameter van 150mm. De aanbieding is eenmalig geldig voor het model met referentie 1.000.012.040 dus wees er snel bij want OP=OP. De haard is grijs gekleurd en beschikt over spekstenen zijpanelen en topplaat.

Onze haardencatalogus

Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze. 

Bij de Justus Borkum heeft u misschien ook nog accessoires of onderhoudsartikelen nodig. Natuurlijk levert ’t Stokertje ook vloerplaten, haardsetjes, houtbakken, eenvoudige onderhoudsproducten tot en met luxe haardplateaus en schouwen. 

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan ringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier