Jong Design houtkachel met ronding 9kw

Opruiming op=op!

nu voor
990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Jong Design
Model: 9kw ronding
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Jong Design 9 kw houtkachel met ronding aan de achterkant is nu lekker voordelig bij ons in de opruiming. De Jong Design 9 kw is een convectie houtkachel en verspreidt de warmte daarom gelijkmatig in uw woonkamer. De uitvoering is met een ronde achterkant zoals op de foto te zien is. De uitgang van de rookgasafvoer is aan de bovenkant. Het vermogen van deze kachel ligt rond de 9 kiloWatt dus u kunt er een ruimte mee verwarmen van ca. 40 m2. De afmetingen van deze kachel zijn ongeveer 82 cm. hoog, 68 cm. breed en 58 cm. diep. De diameter van de rookgasafvoer is 15 cm. De kleur van de kachel is grijs (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00775.QCF dus OP=OP. 

THH.00775-Jong-Design-Rond-9kw-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier