Jong Design 9kW houtkachel rond

Op=Op, nu met 400,00 herfst kassakorting

van 2.050,00, nu voor
1.390,00 990,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Jong Design
Model: 9 kw rond
Soort haard: Vrijstaand,Demo model
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Jong Design 9 kw houtkachel met ronding aan de achterkant is nu lekker voordelig bij ons in de opruiming. Het gaat hier om het laatste showroommodel. De Jong Design 9 kw is een convectie houtkachel en verspreidt de warmte daarom gelijkmatig in uw woonkamer. De uitvoering is met een ronde achterkant zoals op de foto te zien is. De uitgang van de rookgasafvoer is aan de bovenkant. Het vermogen van deze kachel ligt rond de 9 kiloWatt dus u kunt er een ruimte mee verwarmen van ca. 40 m2. De afmetingen van deze kachel zijn ongeveer 78 cm. hoog, 68 cm. breed en 50 cm. diep. De diameter van de rookgasafvoer is 15 cm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie SHR.00401 dus OP=OP. Deze kachel is nog NIEUW dus wordt geleverd inclusief garantie!

jong-design-9kw-rond-houtkachel

jong-design-9kw-rond

Voor meer informatie kunt u alvast de handleiding bekijken. Deze is zowel voor de reguliere uitvoering als voor de uitvoering op cv.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier