Jong Design 9kw cv-kachel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Jong Design
  Model: cv haard 9 kW
  Soort haard: Vrijstaand,CV
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 8 - 10 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

Nu in onze opruiming een betaalbare houtgestookte cv-kachel, de Jong Design 9kw. Zoals u van Jong Design gewend bent is het design tijdloos en robuust. De kachel is gemaakt van 3 mm degelijk cor-ten staal (corrosie- en warmtevast). De Jong Design 9 cv-haard is een convectie houtkachel met een vermogen van ca. 9 kiloWatt. Hiervan gaat ca. 5,4 kw naar de cv en ca. 3,6 kw naar de woonruimte. De voordelen van de Jong Design cv-kachel zijn dat deze goed regelbaar is, zuinig in gebruik, stoken op vaste stookbodem en voorzien van schoonglassysteem. De diameter van de rookgasafvoer is 150 mm (bovenuitgang). De afmetingen van de kachel zijn (hxbxd) 78 x 61 x 40 cm. Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor het showroommodel met artikelnummer 1.375.008.001 nog NIEUW EN MET VOLLEDIGE GARANTIE dus OP=OP en WEG=PECH. Eventuele accessoires ten behoeve van het aansluiten op de cv zijn niet inbegrepen.

De foto hieronder geeft een goede indruk van de Jong Design cv-kachel maar is één slag groter (10 cm. breder). Bovendien staat deze op een verhoging (woodstacker) die tegen meerprijs verkrijgbaar is. In onze showrooms is de Jong Design 9 kW natuurlijk 'live' te bekijken.

De aansluiting van de Jong Design met warmtewisselaar (CV) is vrij eenvoudig. Op de kachel zitten namelijk twee aansluitingen. Ook zit er een buisje met een voeler op de kachel waar de temperatuurmeting in plaats vindt. De aansluiting op de warmtewisselaar bovenin is voor de aanvoer van het (koude) cv water. Onderin komt de afvoer retour van het cv water. Het systeem is goed beveiligd tegen oververhitting. Wanneer de temperatuur boven het kookpunt komt (90 graden), gaat de klep open en vloeit de druk veilig weg. Doordat het systeem aangesloten is op de waterleiding vult deze het cv-systeem weer bij tot de ingestelde druk. Zo hoeft u bij een eventueel te hoge temperatuur van het water het systeem niet handmatig bij te vullen.

Voor meer informatie kunt u alvast de handleiding bekijken. Deze is zowel voor de reguliere uitvoering als voor de uitvoering op cv.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier