Jong Design 6kW houtkachel schuine hoeken

Opruiming op=op!

nu voor
890,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Jong Design
Model: schuine hoek
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Jong Design 6 kW houtkachel met schuine hoeken is nu in onze opruiming. De Jong Design met schuine hoeken is een convectie houtkachel met een vermogen van ca. 6 kiloWatt. De diameter van de rookgasafvoer is 150 mm (bovenuitgang). De afmetingen van de Jong Design houtkachel zijn ongeveer 68 cm. hoog, 61 cm. breed en 42 cm. diep. De kleur van de kachel is zwart (916). Deze kachel heeft al wat levenservaring maar is inmiddels nagekeken en opgeknapt door onze werkplaats en is klaar voor een tweede leven! Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor de Jong Design houtkachel met referentie THH.01167.QCF dus OP=OP!

Voor meer informatie kunt u alvast de handleiding bekijken. Deze is zowel voor de reguliere uitvoering als voor de uitvoering op cv.

jong-design-6kw-schuinUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier