Jong Design 6kW hanghaard

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 1612 op 04-04-2020 )

Op=Op, nu met 200,00 lente kassakorting

van 1.700,00, nu voor
1.090,00 890,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Jong Design
Model: hanghaard 6kw
Soort haard: Hanghaard,Demo model
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Showroommodel van de Jong Design hanghaard houtgestookt is nu in onze opruiming. We willen onze showroom opruiming en daarom mag dit SHOWROOMMODEL van deze hanghaard die nog niet gebrand heeft in de verkoop. De Jong Design hanghaard is een convectie houtkachel met een vermogen van ca. 6 kiloWatt. De diameter van de rookgasafvoer is 150 mm (bovenuitgang). De afmetingen van de kachel zijn ca. 61 cm. hoog, 51 cm. breed en 37 cm. diep. Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor de Jong Design houtkachel met referentie SHR.00559 dus OP=OP!

Voor meer informatie kunt u alvast de handleiding bekijken. Deze is zowel voor de reguliere uitvoering als voor de uitvoering op cv.

jong-design-hanghaard

jong-design-hanghaardUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier