Jong Design 14kw houtkachel rond

Opruiming op=op!

van 2.675,00, nu voor
1.490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Jong Design
Model: 14kw rond
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 12 kW en hoger
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Jong Design mega 14 kW houtkachel met ronde zijkanten nu in onze opruiming. Deze kachel is nog niet gebruikt dus nog met volledige fabrieksgarantie. De Jong Design mega is een convectie houtkachel in de kleur zwart (910). Het vermogen ligt rond de 14 kiloWatt dus u kunt er een flinke ruimte mee verwarmen. De diameter van de rookgasafvoer is 150 mm (verwisselbaar). De afmetingen van de Jong Design houtkachel zijn 780 x 810 x 375 mm (hxbxd). Dit is een eenmalige aanbieding en geldt alleen voor de Jong Design houtkachel in onze showroom (SHR.05374) dus OP=OP. 

Voor meer informatie kunt u alvast de handleiding bekijken. Deze is zowel voor de reguliere uitvoering als voor de uitvoering op cv.

SHR.05374 Jong-design-14kwUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier