Jide Maxivision 16-9 houthaard demomodel

Op=Op, nu met 300,00 herfst kassakorting

van 3.375,00, nu voor
1.990,00 1.690,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Jide
Model: Maxivision 16/9
Soort haard: Inbouw/inzet,Hanghaard,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Nu in onze opruiming: Jidé Maxivision 16/9 inzethaard / hanghaard. Voor een mooi transparant en zwevend effect. Deze aanbieding is eenmalig want het gaat om het laatste demo exemplaar uit onze showroom in Joure met referentie SHR.03189 dus OP=OP en WEG=PECH! Bel voordat u komt kijken even of de haard er nog wel staat want de website wordt niet dagelijks bijgewerkt. Eventuele accessoires, zoals warmeluchtbuizen en convectieroosters zijn niet bij de prijs inbegrepen. De Jidé Maxivision 16/9 heeft een vermogen tussen de 11 en 14 kiloWatt en zal uw woonkamer (en eventuele andere ruimtes) dus heerlijk verwarmen. Met een houtgestookte haard kunt u ook besparen op uw stookkosten, dat is mooi meegenomen! Voor de afmetingen van de Maxivision 16/9 kunt u hieronder de tekening bekijken. De aansluiting voor rookgasafvoer is 20 centimeter. 

Meer over de fabrikant

Jidé is een dynamisch en innoverend Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van geïntegreerde houtgestookte haarden. Om een goede ontwikkeling steeds te kunnen garanderen onderwerpt Jidé al haar haarden aan tests in eigen laboratoria, zodat de houtgestookte haarden voldoen aan de strengste voorwaarden op het gebied van veiligheid en om de uitstoot aan CO? te minimaliseren. Dankzij de zoektocht naar een zuiver design en een volledig zicht op het vlammenspel biedt Jidé een ongekend brede keus aan inbouwhaarden, inzethaarden en houtkachels die eenvoudig in uw interieur zijn te integreren.

Jide Maxivision 16/9

Jide maattekening maxivision 16/9Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier