Jide Maxi 67 mural

Op=Op, nu met 500,00 lente kassakorting

van 4.890,00, nu voor
2.790,00 2.290,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Jide
Model: Maxi 67 mural<
Soort haard: Vrijstaand,Inbouw/inzet
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Jidé maxi mural haard ingebouwd in stalen vrijstaande ombouw moet u gezien hebben! Deze houtkachel is uitgevoerd in de kleur Gris Clair en is te bekijken bij Kachelparadijs Orvelte. We willen onze showrooms zo up-to-date mogelijk houden dus daarom verkopen we de Jide Maxi 67 voor deze bodemprijs. De afmetingen van de Jide haard zijn hxbxd 1070 x 720 x 445 (mm). Op het showroommodel zitten wat krasjes aan de bovenzijde van de kachel, echter kunnen wij de haard voor u in elk gewenste kleur spuiten. Dit is bij de prijs ingebegrepen. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie SHR.02476 dus OP=OP. Deze haard is een nog niet gebruikt NIEUW showroommodel.

Altijd hete prijzen bij 't Stokertje en acties waar de vonken vanaf springen!

Wij raden u aan ook de voorwaarden van onze opruimingsactie door te nemen. Deze unieke kachel is te bewonderen bij Kachelparadijs Orvelte. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom! Meer informatie over ons adres en openingstijden vindt u op onze contactpagina. Informeer voor de zekerheid van tevoren of deze kachel nog in de showroom staat want OP=OP en de website wordt niet altijd dagelijks bijgewerkt. We hebben nog veel meer haarden in de opruiming dus kijk gerust ook eerst rond op onze website.

Jide mural

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier