Jide inbouwhaard Maxivision 56-75

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Jide
  Model: Maxivision 56/75
  Soort haard: Inbouw/inzet
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 8 - 10 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

Jidé inbouwhaard Maxivision 56/75 nu voor een bodemprijs in onze opruiming. Degelijke en mooi afgewerkte inbouw-inzethaard met driezijdige lijst, nu lekker voordelig voor u omdat we onze showroom gaan verbouwen. Deze aanbieding is eenmalig want het gaat om het allerlaatste exemplaar bij Haardenhuys Gelderland met referentie SHR.00274). We hebben wel nog dezelfde haard in een tunnelhaarduitvoering in ons magazijn (KZG). OP=OP en WEG=PECH! Bel voordat u komt kijken even of de haard er nog wel staat want de website wordt niet dagelijks bijgewerkt. Eventuele accessoires, zoals warmeluchtbuizen en convectieroosters zijn niet bij de prijs inbegrepen. 

Jidé Maxivision 56/75 voor slechts 1890 euro

De Jidé 56/75 heeft een vermogen tussen de 7 en 9 kiloWatt en zal uw woonkamer dus heerlijk verwarmen. Met een houtgestookte haard kunt u ook besparen op uw stookkosten, dat is mooi meegenomen! Voor meer informatie en advies kunt u bij één van onze showrooms terecht. Elke dag is er wel een showroom geopend, voor openingstijden kunt u kijken op onze contactpagina. Voor de afmetingen van de Maxivision 56/75 kunt u hieronder de tekening bekijken. De aansluiting voor rookgasafvoer is 20 centimeter.

Meer informatie over Jidé

Jidé is een dynamisch en innoverend Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van geïntegreerde houtgestookte haarden. Om een goede ontwikkeling steeds te kunnen garanderen onderwerpt Jidé al haar haarden aan tests in eigen laboratoria, zodat de houtgestookte haarden voldoen aan de strengste voorwaarden op het gebied van veiligheid en om de uitstoot aan CO2 te minimaliseren. Dankzij de zoektocht naar een zuiver design en een volledig zicht op het vlammenspel biedt Jidé een ongekend brede keus aan inbouwhaarden, inzethaarden en houtkachels die eenvoudig in uw interieur zijn te integreren.

Jide Maxivision inzethaard inbouwhaardUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier