Janus 9 kW houtkachel demomodel

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 1200 op 13-06-2019 )

Opruiming op=op!

van 1.425,00, nu voor
890,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Janus
Model: 9 kW
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Een demomodel van de Janus 9 kW houtkachel is nu verkrijgbaar uit de opruiming! De Janus houtkachel heeft voor presentatiedoeleinden in één van onze showrooms gebrand en is vervolgens door onze technische specialisten nagekeken en behandeld. Nu is de haard weer klaar voor een nieuwe eigenaar. De Janus houtkachel heeft een industriële uitstraling en een dubbelwandige structuur. Hierdoor geeft de kachel 9kW aan heerlijke convectiewarmte af. De kleur van de kachel is licht antraciet (930). De afmetingen van de Janus is 775x615x400mm (hxbxd) en de haard beschikt over bovenaansluiting voor het rookkanaal met diameter 150mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het demomodel met referentie THH.00977.QCF dus wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP.

Heeft u interesse gekregen in de Janus 9 en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier