Jan des Bouvrie Faber Pallas gaskachel

Op=Op, nu met 100,00 zomer kassakorting

nu voor
790,00 690,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: Pallas
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: NVT
Staat: Gebruikt

De Faber Pallas is een door Jan des Bouvrie ontworpen gashaard. Bij ons nu in de kleur zwart (916). Deze gaskachel werkt met een open systeem. Een mooie gaskachel om te zien! Bij de Pallas heb je zicht op het vlammenspel met design houtblokken aan maar liefst drie kanten! Deze kachel is bij ons ingeruild en daarom nu voor een zacht prijsje te koop in onze opruiming. De haard is al door onze werkplaats nagekeken en goedgekeurd en de haard is voorzien van nieuw glas. De kachel is incl. thermostaat, thermokoppel en TTB. De afmetingen zijn 840x670x400 mm (hxbxd) en de diameter van de rookgasafvoer is 100 mm en zit aan de achterkant op 460 mm hoogte (hart pijp). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie TH.00176.QCF dus OP=OP.

TH.00176.XGO-Jan-Des-Bouvrie-Faber-Pallas-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier