Vrijblijvende offerte
Jaarsma retrolook inzet

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Jaarsma retrolook sierkachel is nu bij ons in de opruiming. Ontzettend apart en leuk antiek open haardje om te zien. Een buitenkansje voor de liefhebber. Past perfect in een retro omgeving. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie TH.01395.QCF dus OP=OP. Deze kachel is niet geschikt om binnenshuis te stoken. Het is dus echt een kacheltje voor de sier of voor buitenshuis op het terras of in de tuin. Wilt u het haardje in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Maakt u wel even van tevoren een afspraak om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks! Mocht de haard niet zijn wat u er van had verwacht, dan is er sowieso wel een andere kachel of haard die bij u en uw woning past. In onze showrooms kunt u uw hart ophalen, met honderden haarden, kachels en schouwen van alle soorten en maten is er altijd een goede match te maken.

TH.01395-Jaarsma-Houtkachel-Zwart-Foto2_1

 

Specificaties

Merk: Jaarsma
Model: Retro
Soort haard: Inbouw/inzet,Tuinhaard,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Anders
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: NVT
Staat: Gebruikt

Jaarsma retrolook inzet

Einddatum 21-05-2022 15:38:44


Welkom op de veiling van: 'Jaarsma retrolook inzet'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 50,00 (ieder volgend bod moet minimaal 10,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelhûs Fryslân, Slachtedyk 1, 8501 ZA Joure

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden