Jaarsma kachel met takeldeur

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze Jaarsma takeldeur houtkachel kunt u mooi in een schouw plaatsen. Deze half-inbouw kachel werd oorspronkelijk in Utrecht en Sneek gemaakt, dus oer-Hollandse degelijk- en gezelligheid. De buitenafmetingen van de kachel zijn 70x70x17 cm. (hxbxd) . Inwendig dus nog compacter. De rookgasafvoer heeft een diameter van 98 mm en zit aan de achterkant (bij achterkant is hoogte hart pijp 58 cm). De glazen ruit biedt prachtig zicht op het vlammenspel. Leuk voor de sier of indien u handig bent stookklaar te maken. Nu dan ook voor een prikkie te koop. What you see is what you get! U bent van harte welkom om de kachel te komen bekijken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de kachel met referentie TH.01376.ZG dus OP=OP. Bel altijd even van tevoren naar onze showroom of de kachel er nog is om teleurstellingen te voorkomen. 

 

Specificaties

Merk: Overig
Model: jaarsma met takeldeur
Soort haard: Inbouw/inzet,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Jaarsma kachel met takeldeur

Einddatum 02-07-2022 16:03:46


Welkom op de veiling van: 'Jaarsma kachel met takeldeur'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 125,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden