Jaarsma antieke gaskachel TH.02585

Opruiming op=op!

nu voor
190,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Jaarsma
Model: antieke gaskachel
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze antieke gaskachel van het bekende merk Jaarsma is een schitterende kachel met met veel nostalgie. De afmetingen zijn: HxBxD: 78x70x36 cm. en de hartaansluiting aan de achterzijde is 56 cm, doorsnede 100 mm. Deze antieke kachel is uniek en deze aanbieding is daarom eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.02585.ZG dus OP=OP. De aanbiedingsprijs is voor de kachel in de staat waarin hij zich nu bevindt, dus 'what you see is what you get'.

jaarsma-gaskachel-antiek-th02585-zijUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier