Italiana Camini Micron keramiek wit pelletkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 2.725,00, nu voor
1.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Edilkamin
Model: Micron wit
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Pellets
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Mooie pelletkachelItaliana Camini Micron in de uitvoering wit keramiek nu bij ons in de opruiming voor een knalprijs. Deze demokachel heeft slechts kort gebrand ten behoeve van demonstratie. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit demomodel. De Micron is een pelletkachel van slechts 26 cm diep en heeft een digitaal display voor het beheer en het bekijken van alle fasen van de regeling. De rookgasafvoer zit achter op de kachel (harthoogte 100mm) en heeft een diameter van 8 cm. De afmetingen zijn breedte cm 79, diepte cm 26, hoogte cm 95, tankinhoud kg 15, rendement 91%. De Camini Micron heeft een vermogen tot 7 kiloWatt. De aanbieding geldt alleen voor dit exemplaar met referentie THP.00020 dus OP=OP. 

Wat zijn pelletkachels en pellets? Pellets zijn een milieuvriendelijke brandstof uit een soort korrels van Ø 6 mm, verkregen door het persen van houtzaagsel zonder het gebruik van additieven. Het kleine formaat maakt een eenvoudige, automatische toevoer van het reservoir naar de verbrandingskamer mogelijk. Dat betekent dat je een pelletkachel maar 1 x per dag (of zelfs minder vaak) hoeft te vullen. Het wordt meestal verkocht in handige zakjes van 15 kg of in bulk.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier