Inzetkachel panorama goedkoop

Opruiming op=op!

nu voor
390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: inzethaard panorama
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze inzethaard met streepjesglas in panoramavorm is nu super goedkoop in onze opruiming. Een inzethaard is natuurlijk prachtig om in een bestaande open haard te plaatsen. Dan heeft u meteen een hoger rendement en is het een stuk veiliger in huis. Voor de prijs hoeft u het niet te laten want deze is super aantrekkelijk! Meet u uw bestaande open haard alvast op? Deze inzethaard heeft de volgende afmetingen (hxbxd) 560x665x620 mm. De diameter van de rookgasafvoer is 150 mm en zit aan de bovenkant. De kleur is zwart (916). Deze inzetkachel is nu eenmalig in de aanbieding en OP=OP want het is een uniek exemplaar met referentie TH.002680.QCF. Deze inzethaard zou graag een tweede leven krijgen en is helemaal klaar voor u want hij is al helemaal nagekeken door onze werkplaats. 

 

TH.02680.XWP-Inzethaard-Panorama-Glas-Lomp-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier