Inzethaard panoramamodel

Op=Op, nu met 100,00 herfst kassakorting

nu voor
490,00 390,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: inzethaard pano
Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze inzethaard panorama model zorgt voor veel meer warmte dan uw open haard. Bovendien behoudt u het zicht op het vuur door de glazen deurtjes van deze inzethaard. Het rendement vliegt omhoog en uw houtverbruik vliegt omlaag, dat is toch ideaal? Daarnaast is een gesloten inzethaard veel veiliger, voor u, uw huis en het milieu. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De afmetingen van deze inzethaard zijn 520 x 655 x 480 mm (hxbxd). De afmeting van de rookgasafvoer is ca. 250x80 mm. De kleur is grijs (930). Het gaat hier om een gebruikt model welke in prima staat is. Nagekeken door onze werkplaats dus voorzien van garantie. U kunt deze inzethaard natuurlijk ook in het echt komen bekijken, maakt u dan even een afspraak om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor deze inzetkachel met referentie THH.01458.QCF dus OP=OP. 

TH.01458.QCF-Inbouwhaard-3zijdig-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier