Inzethaard open

Opruiming op=op!

nu voor
290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: open haard buitenhaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Anders,Tuinhaard,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze inzethaard kan nog mooi gestookt worden als buitenhaard, terraskachel, tuinhaard of open haard. Hij is al nagekeken door onze werkplaats en klaar voor de tweede ronde. De kleur van de kachel is zwart en de lijst is voorzien van een koperkleurige bies. De afmetingen van de haard zijn 580x810x500 mm (hxbxd) en de diameter van de rookgasafvoer is 160 mm. Deze aanbieding geldt alleen voor het model met referentie THH.00683.QCF dus OP=OP.

THH.00683-Inzet-model-panolux-BU-Foto2_1Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier