Inzethaard op gas driezijdig open

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: driezijdig
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Profiteer nu van deze ultralage prijs voor een mooie inzethaard met aan drie zijden zicht op het vlammenspel. Deze inzethaard heeft namelijk niet alleen glas aan de voorkant, maar ook aan de zijkanten. Extra veel zicht op het vuur dus! Deze gaskachel is voorzien van een decoratieve houtstammenset en werkt met een open systeem. Deze inzethaard heeft al wat levenservaring, maar kan nog prima een tweede leven leiden want hij is al helemaal nagekeken en opgeknapt door onze werkplaats. Deze aanbieding is eenmalig want we hebben maar één exemplaar met referentienummer THG.00290.QCF dus OP=OP. De kleur van de kachel is zwart (910) en de uitgang van de rookgasafvoer is 130 mm. De afmetingen van de haard zijn ongeveer (hxbxd) 520x595x370 mm. 

THG.00290-Gasinzet-3ZO-incl-houtset-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier