Inzethaard 3ZO

Opruiming op=op!

nu voor
690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: 3ZO model
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze inzethaard driezijdig open biedt enorm veel zicht o het vuur. Bijna onbelemmerd want er is zo min mogelijk staal gebruikt. Met een inzethaard kunt u een veel beter rendement behalen dan met een open haard. Daarom is een inzethaard ook veel vriendelijker voor het milieu. Een inzethaard kan vrij eenvoudig in een bestaande open haard geplaatst worden. Een inzethaard betaalt zichzelf snel uit omdat het veiliger is, u minder hout verbruikt en beter voor het milieu. Deze inzetkachel is al door onze werkplaats nagekeken en goedgekeurd dus u kunt 'm zo ophalen! De kachel verkeert in goede staat. De afmetingen zijn ongeveer 500 x 790  x 390 mm en de rookgasafvoer aan de bovenkant is 225 x 100 mm. De kleur van de kachel is grijs (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.02624.QCF.

TH.02624.WP-Inzethaard-2-deurs-panorama-glas-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier