Inspiratie gashaard houtkachel in uw interieur

Inspiration-ShopWilt u uw interieur veranderen of opfrissen? Of moet u uw nieuwbouwwoning nog helemaal inrichten? Dan bent u natuurlijk ook op zoek naar sfeer en warmte in huis, want een woning is niet compleet zonder een gezellige sfeerbron. Wij helpen u hier graag verder mee en bieden u hier en in onze showrooms de nodige inspiratie. Onze showroom is eigenlijk een soort belevingscentrum of Inspiration Shop waar u per soort of merk de nodige modellen brandend kunt bekijken. We hebben verschillende showrooms in Overijssel, Gelderland, Friesland en Drenthe.

Moodboard voor inspiratie

Voordat u dingen aan gaat schaffen en gaat winkelen is het slim om alvast een soort moodboard te maken. Dat betekent dat u de komende tijd leuke artikelen en foto's gaat verzamelen uit tijdschriften of via het internet. Als u een collage maakt van deze knipsels en foto's dan krijgt u al snel een mooi overzicht van uw smaak. Dit is vooral handig als u advies in gaat winnen van een interieuradviseur. Voor een binnenhuisarchitecte of interieuradviseur is een moodboard een handige manier om in te schatten wat uw stijl is en wat uw wensen zijn. 't Stokertje werkt samen met verschillende partners en wij begeleiden u graag in uw keuzes.

De voorpret tijdens de orientatiefase

Als u eenmaal uw voorkeuren in beeld heeft kunt u gaan shoppen. Eerst misschien via internet en daarna in gezellige showrooms, want een product moet je natuurlijk wel echt kunnen zien, voelen en vooral beleven! Uw zoektocht op internet zou goed kunnen beginnen bij bepaalde woonfora, blogs etc. We hebben er een paar voor u op een rijtje gezet.

Wonen en zo - Woonblog

Simply at Home - tips en trends omtrent je huis

Sfeer & Living dé informatieve blog voor alles omtrent wonen, buitenleven, trends en lifestyle

Aanbouw Uitbouw - alles omtrent bouwen en verbouwen

inspiratie-en-sfeer

Inspiration Shop en belevingscentrum

haardplateauNa een gedegen orientatie kunt u echt gaan winkelen. Eventueel eerst nog advies inwinnen bij een styliste of binnenhuisarchitect, maar daarna weet u goed wat uw wensen zijn en kunt u zich voor laten lichten bij een showroom of winkel. Als u een kachel of haard zoekt, bent u natuurlijk van harte welkom bij de showrooms van 't Stokertje. In onze showroom heeft u heel veel keuze en staan de haarden mooi opgesteld. Ook kunt u per merk een aantal kachels of haarden zien branden. Het is niet verstandig om een kachel vanaf een brochure te kopen want daar is een kachel veel te belangrijk voor. Bovendien wilt u ook geen kat in de zak kopen en daarom is een goed advies erg belangrijk. In één van onze Inspiration Shops of belevingscentra helpen wij u graag verder.

hoekhaard-hallohuis