Inbouwhaard met deurtjes met vakverdeling

Opruiming op=op!

nu voor
290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: inbouwhaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tuinhaard,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze inbouwhaard met deurtjes met vakverdeling is nu voor een bodemprijs in de opruiming. Deze haard heeft een leuke uitstraling en is al nagekeken door de specialisten van onze werkplaats dus kan zo voor u aan de slag! Deze haard is natuurlijk gebruikt maar ziet er nog netjes uit en is voorzien van een nieuw binnenwerk. De afmetingen van deze haard zijn ongeveer HxBxD: 1470x690x550 mm. De diameter van de rookgasafvoer is 20 cm. (boven). De kachel heeft de kleur antraciet (937). Deze kachel zou ook super leuk zijn in de tuin, op het terras onder de overkapping of op de veranda. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00498.QCF dus OP=OP.

THH.00498.WP-Inbouw-2-deurtjes-hout-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier