Inbouwhaard frontmodel

Opruiming op=op!

nu voor
590,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: front
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze inbouwhaard c.q. inzethaard is nu voor een prikkie in onze opruiming. Heerlijk nostalgisch haard waar u nog veel plezier aan kunt beleven. Deze haard heeft een mooie grote ruit, waardoor u het vlammenspel goed kunt bekijken. De afmetingen van deze inzethaard zijn 520 x 740 x 500 mm (hxbxd) en de diameter van het rookkanaal is 165 mm (bovenzijde). De kleur van de kachel is zwart (910). Deze haard is al door onze werkplaats nagkeken en kan dus zo meegenomen worden en voor u aan de slag. Deze aanbieding geldt alleen voor het model met referentie TH.01309.QCF dus OP=OP. Er zijn ook nog andere inzet- en inbouwhaarden bij ons in de opruiming, dus volop keuze voor u! De prijs is exclusief eventuele accessoires en pijpmateriaal benodigd voor de installatie.

TH.01309.AF-Inbouw-Houtkachel-Front-BU-FOto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier