Pinksterweekend Dik Geurts Odin Duurzaamheidsgarantie

Dik Geurts Odin

Kent u het verhaal van Odin?

Deze oppergod van de Noorse mythologie staat symbool voor wijsheid en kracht.

Door het robuuste karakter van de Odin in combinatie met de naadloze afwerking en de stoere deurscharnier is het zeker wijs om te investeren in deze krachtige warmtebron van Dik Geurts.

De Dik Geurts Odin is de nieuwste innovatie op het gebied van designkachels en in verschillende varianten bij ‘t Stokertje te verkrijgen. Zo kunt u de kachel vrij in de ruimte of aan de muur hangen, als tunnelhaard gebruiken of op een mooi plateau met houtvak plaatsen. Vanaf begin juli is deze moderne houtkachel volop leverbaar. Uiteraard is het mogelijk om deze alvast te bestellen zodat u straks de eerste bent die een echte Odin in huis heeft!

Pinksteren

Tijdens het Pinkster weekend organiseert ‘t Stokertje in samenwerking met de Nederlandse fabrikant Dik Geurts een stookweekend die in het teken zal staan van hun volledige assortiment en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en design. Zo zal er op Tweede Pinksterdag van 12:00 tot 16:00 een specialist van Dik Geurts aanwezig zijn die u kan voorzien van een passend advies. Tevens krijgen alle klanten bij aanschaf van een Dik Geurts houtkachel een gratis stookcursus aangeboden bij ’t Stokertje. 

5 Jaar Duurzaamheidsgarantie

De Dik Geurts Odin kunt u nu alvast bestellen met een gratis 5-jarig onderhoudspakket. Naast de 5 jaar fabrieksgarantie verzorgt ’t Stokertje namelijk vijf jaar lang onderhoud aan uw kachel én rookkanaal. Dit is volledig GRATIS voor de eerste 5 pre-orders van de Odin. Zo kunt u de eerste periode helemaal zorgeloos genieten van de hoge kwaliteit en het exclusieve design van de Odin. Is uw oog gevallen op een andere kachel of haard? Vraag dan naar onze vakantiegeld actie en laat u verrassen door ons aanbod of kijk op www.stokertje.nl/maandactie.

Gratis interieuradvies

Amanda de Ronde van HalloHuis zal op zaterdagmiddag 24 juni 2017  het team van ’t Stokertje weer komen versterken. Als u foto’s en/of een plattegrond van uw

woning meeneemt geeft Amanda gratis interieuradvies en stylingtips passend bij u en uw situatie. Dat levert u gegarandeerd meer sfeer en gezelligheid op! U kunt een plekje reserveren via [email protected].

Opening feestdagen

’t Stokertje Kachelparadijs in Orvelte is op zowel Eerste als Tweede Pinksterdag geopend. In het dorp zelf is op Eerste Pinksterdag een gezellige, gevarieerde markt passend bij het landelijke Orvelte. Tevens zijn op beide dagen de Smederij, Klompenmakerij en Houtzagerij geopend met live demonstraties waar klanten van ’t Stokertje gratis aan kunnen deelnemen.