Houtkachel in regio Emmen, grootste aanbod en laagste prijs

Houtkachel EmmenWilt u graag een houtkachel voor uw woning in de regio Emmen? Onze schitterende showroom vol met honderden houtkachels, gashaarden, pelletkachels en schouwen (en natuurlijk nog veel meer) staat tot uw beschikking. Alles wat met een houtkachel te maken heeft, kunt u bij ons vinden. In Orvelte, lekker dicht bij Emmen in de buurt. In slechts twintig minuutjes rijdt u van Emmen naar Orvelte om de houtkachel van uw dromen te vinden. Bij onze showroom is een eigen parkeerplaats en een bushalte is vlak bij de deur voor als u vanuit Emmen met de bus naar Orvelte zou willen komen. Een mooie en zeer betaalbare houtkachel is dus binnen handbereik.

Houtkachel nodig in regio Emmen?
't Stokertje staat paraat!

Wilt u ook besparen op uw stookkosten en meer gezelligheid in uw huis in Emmen? Met een houtkachel van 't Stokertje gaat dat zeker lukken. Wij hebben alle soorten en vrijwel alle merken houtkachels voor u klaar staan in onze mooie showroom in hartje Drenthe. Van rond, vierkant, hoog, laag, modern tot nostalgisch, u zult versteld staan van de keuze. U hoeft niet van een plaatje te kopen, maar u kunt de houtkachel zelf zien, aanraken en vaak zelfs zien branden. Met maar liefst 1800 m2 showroom is 't Stokertje sowieso de grootste haardenspeciaalzaak van Drenthe, maar ook zelfs van de Benelux. Door onze omvang hebben wij ook interessante inkoopcondities die we meteen weer doorgeven aan onze klanten, in Emmen, in Drenthe, maar ook ver daarbuiten. Omdat u nergens anders zoveel houtkachels bij elkaar kunt vinden, komen mensen vanuit heel Nederland naar 't Stokertje in Orvelte. Daarom kunnen we ook op uw houtkachel de laagste prijsgarantie bieden. Maar wat houdt dat  precies in?

emmen houtkachelDe laagste prijsgarantie van 't Stokertje, ook voor uw houtkachel

Wij kopen onze houtkachels vaak in in grotere partijen. Daarom is een houtkachel bij ons goedkoper dan bij een andere haardenspeciaalzaak in de regio Emmen en vaak nog voorradig bovendien. De minder courante types houtkachel zijn snel te bestellen en kunt u vaak wel eerst bekijken in onze showroom in Orvelte. Wilt u niet alleen voor een houtkachel vanuit Emmen naar Orvelte rijden? Het museumdorp Orvelte heeft veel te bieden en u kunt er dus meteen een gezellig dagje uit van maken. Voor klanten van 't Stokertje is een bezoek aan onze AmbachtenTuin zelfs gratis!

Installatie van uw houtkachel in regio Emmen

't Stokertje levert niet alleen goedkoop uw houtkachel, we doen nog veel meer. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de houtkachel zelf op te halen en te installeren, voor meer informatie kijkt u dan bij ons DHZ loket. U krijgt een super aantrekkelijke DHZ korting als u het materiaal voor de schoorsteen of rookkanaal bij ons koopt. Wilt u er geen omkijken meer naar hebben en wilt u dat onze installateurs uw houtkachel bij u thuis, in de buurt van Emmen, installeren? Dat doen wij graag want onze eigen installatieteams werken door heel Nederland. Met twintig installatieteams dagelijks onderweg zitten wij elke week meerdere keren in Emmen en omstreken. Ons dienstenpakket is heel uitgebreid en omvat naast bezorging en installatie ook het onderhoud van de houtkachel, vegen van de schoorsteen, interieuradvies en nog veel meer. 

Rendement van een houtkachel en het milieu

U wist het misschien niet maar een houtkachel is een milieuneutrale manier van uw huis verwarmen. Bovendien valt het stoken met hout onder duurzame, hernieuwbare energie. Als u goed stookt en een houtkachel kiest met een hoog rendement werkt het stoken met hout kostenverlagend. Ook is de uitstoot van fijnstof bij een houtkachel zeer beperkt en dat zullen ze in Emmen zeker op prijs stellen. Voor een overzicht van al onze merken oftewel ons assortiment houtkachels kunt u kijken in onze haardencatalogus

Haardencatalogus