Houtgestookte inzethaard

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: inzethaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze inzethaard is nu bij ons in de opruiming voor een mooi prijsje. Deze haard is al gebruikt maar kan nog een ronde mee en is al nagekeken door onze werkplaats. De afmetingen van deze haard zijn ongeveer 640x730x470 mm (hxbxd). De rookgasafvoer is 250x100 mm. De kleur van de kachel is grijs (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit exemplaar met referentie TH.02570.QCF dus OP=OP! Als u de kachel wilt komen bekijken is het verstandig vooraf even te bellen om teleurstellingen te voorkomen.

TH.02570.XXWP-Houtinzet-met-ventilator-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier