Houtgestookte 3 zijdig open inzethaard

Opruiming op=op!

nu voor
690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: 3-zijdig open inzethaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze 3ZO inzethaard is nu lekker voordelig in onze opruiming. Voorzien van messing beslag, mooi voor een klassiek interieur! Met een inzethaard haalt u heel wat meer rendement uit uw brandhout dus het is een echte aanrader om deze inzethaard in uw open haard opening te (laten) plaatsen. U zult zien dat dez inzethaard zichzelf binnen de kortste keren terugverdiend heeft. Deze kachel ziet er nog super strak uit en is technisch ook prima in orde omdat hij al nagekeken is door onze werkplaats. De afmetingen van de haard zijn 550x670x470 mm (hxbxd) en de uitgang voor de rookgassen is 300 x 160 mm. De kleur van de kachel is grijs (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.01222.QCF dus OP=OP. 

TH.01222.XWP-Houtinzet-3zo-2-deurtjes-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier