Heta Scanline inzethaard halfgebogen front

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop

   Heta Scan-Line 510 houtkachel showroommodel

   Opruiming!

   Heta Scan-Line 510 houtkachel showroommodel
   adviesprijs 3.175,00 Nu 2.190,00
   Dru Allegro inzet gashaard

   Opruiming!

   Dru Allegro inzet gashaard Nu 990,00
   Inzethaard op gas driezijdig open

   Opruiming!

   Inzethaard op gas driezijdig open Nu 490,00
   Faber Duet Premium L hoek rechts gashaard demomodel

   Opruiming!

   Faber Duet Premium L hoek rechts gashaard demomodel
   adviesprijs 4.445,00 Nu 2.990,00


  Specificaties

  Merk: Heta
  Model: Scan-Line
  Soort haard: Inbouw/inzet
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 4 - 6 kW
  Soort: Stralingswarmte
  Staat: Nieuw uit verpakking

Deze supergoedkope Scan-Line inzethaard frontmodel van Heta is NU BIJ ONS IN DE OPRUIMING. Met een mooie ronding in het glas is dit een heel aantrekkelijk model. Een inzethaard van Heta Scan-line is gegarandeerde Deense kwaliteit. Deze inzethaard is houtgestookt en nog helemaal NIEUW. Dankzij de opruiming heeft u voor een superlage prijs een inzethaard, houtgestookt, die degelijkheid en betrouwbaarheid uitstraalt. Een inzethaard levert bovendien een veel hoger rendement dan een open haard. Genoeg redenen om over te gaan op een inzethaard. Dat zal u veel hout schelen en het is milieuvriendelijker bovendien. Een inzethaard kan meestal gewoon in de bestaande open haard geplaatst worden zonder al te veel aanpassingen. Lijsten maken we meestal voor u op maat in onze eigen werkplaats, omdat iedere situatie weer anders is. De maten van deze haard zijn 530x610x430 (hxbxd) mm. De uitgang is in een hoek van 45 graden. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met artikelnummer 1.315.020.004 dus OP=OP! 

Diensten en nog veel meer

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij leveren namelijk niet alleen kachels en haarden, maar installeren zowel haard als rookkanaal ook graag bij u thuis. Met meer dan 20 installatieteams door heel Nederland rijden wij ook regelmatig bij u langs. Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website. Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. 

Ervaringen delen

Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier