Heta Scan-Line 850 houtkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 4.375,00, nu voor
2.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-Line 850
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Het showroommodel van de Heta Scan-Line 850 met keramiek bekleding is nu verkrijgbaar uit de opruiming. Het betreft een ongebruikt exemplaar. De Scan-Line 850 is een vrijstaande houtkachel met een ovalen vorm op een stijlvol voetstuk. Uniek is de keramische bekleding in de kleur oranje. De Scan-Line 850 produceert tussen de 2 - 8 kW met een nominaal vermogen van 5,5 kW. De haard weegt ca. 110kg en heeft de volgende afmetingen: 711x560x469mm (hxbxd). De haard beschikt over een boven- en achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. Hierbij bevindt het hart de achteraansluiting zich op 560mm vanaf de vloer en het hart van de bovenaansluiting op 242mm vanaf de achterzijde van de kachel. 

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 850 en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks! Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier