Heta Scan-Line 820B houtkachel met bakoven en complete speksteen bekleding

Op=Op, nu met 500,00 zomer kassakorting

van 5.050,00, nu voor
3.795,00 3.295,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-Line 820B
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Heta Scan-Line 820B houtkachel met bakoven en complete speksteenbeklediing is nu voor een bodemprijs verkrijgbaar uit onze opruiming. Het betreft een gloednieuw model dat in zijn originele verpakking opgeslagen staat. De Heta Scan-Line is een vrijstaande houtkachel met een hoog model dat beschikt over een bakoven compartiment aan de bovenzijde. Zo kunt u kunt dus stoken en bakken tegelijkertijd. De haard is van scandinavische makelaardij en heeft een dubbelwandige stalen constructie waardoor een hoop convectiewarmte afgegeven word. Tegelijkertijd beschikt de haard over een speksteen bekleding wat ervoor zorgt dat de haard lang na het stoken nog heerlijke warmte af geeft. De haard produceert tot 8 kW aan warmte. De Scan-Line 820B heeft afmetingen van 1352x548x440mm (hxbxd) en beschikt over een boven-/achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.315.206.018. Wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP. 

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 820B en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier