Heta Scan-Line 80XL speksteenkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 6.250,00, nu voor
4.275,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-Line 80XL
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

De Heta Scan-Line 80XL massieve speksteenkachel is nu verkrijgbaar uit de opruiming. Het betreft een ongebruikt showroom exemplaar. De speksteenkachel is opgebouwd rond de brandkamer van de populaire Heta Scan-Line 800. Dit zeer efficiënte brandkamermodel is gebruiksvriendelijk en biedt een fraaie, zichtbare verbranding met hoge vlammen. Daarnaast werkt de brandkamer al vanaf 2 kW optimaal (tot ca. 8kW). De Scan-Line 80XL bestaat uit grote, massieve tegels van speksteen die eenvoudig kunnen worden gemonteerd op de grote stalen mantel die de brandkamer omhult. De grote tegels geven de cilindervormige kachel een solide maar ook moderne uitstraling. De ruime, gepatenteerde aslade van Heta is verborgen achter de onderste tegels. De lade kan via een praktisch railsysteem worden uitgetrokken en biedt tevens toegang tot een opbergplaats. De Scan-Line 80 is een speksteenkachel die tot lang na het stoken nog warmte blijft afgeven. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het ongebruikte showroommodel met referentienummer 1.315.225.003 en is in de uitvoering grijs met compleet speksteen. 

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 80XL en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!

Model KPO.

Model HHG.

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier