Heta Scan-Line 800 houtkachel met zijruiten demomodel showroomhaard

Opruiming op=op!

van 3.150,00, nu voor
1.895,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-Line 800
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Heta Scan-Line 800 houtkachel demomodel met zijruiten is nu voor een bodemprijs verkrijgbaar uit onze opruiming. Dit model wordt door ons eigen personeel in ons Kachelparadijs Orvelte voor presentatiedoeleinden gebruikt. Wanneer de haard wordt verkocht zal hij door specialisten uit de werkplaats nagekeken en behandeld worden. Daarna is hij weer helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar. We hebben van een hoop sfeer en warmte mogen genieten door de Scan-Line 800 maar omdat we binnenkort onze showroom willen aanpassen komt deze houtkachel vrij. Tot die tijd kunt u de showroomhaard nog brandend bewonderen in onze showroom. de Scan-Line 800 produceert tussen de 2-8 kW aan convectiewarmte met een nominale waarde van 5,5kW. De haard weegt ca. 113kg en heeft de volgende afmetingen: 1043x548x440mm (hxbxd). De Scan-Line beschikt over een boven- en achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. De aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.315.106.007. Wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP.

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 800 en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier