Heta Scan-Line 7D houtkachel showroommodel

Op=Op, nu met 200,00 zomer kassakorting

van 1.995,00, nu voor
1.590,00 1.390,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Heta
Model: 7D op voet
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Heta Scan-Line 7D is een vrijstaande houtkachel op een stijlvol voetstuk. Het moderne uiterlijk maakt de houtkachel uiterst interessant. De kachel is voorzien van een design handgreep, waarbij het handvat niet warm wordt. Dat is uiterst innovatief! De Scan-Line 7D produceert 2 tot 6 kW aan warmte met een nominale waarde van 4 kW. Het rendement van maar liefst 83% zorgt voor onverminderd warmteverlies. De afmetingen van de haard zijn ca. HxBxD 1076 x 462 x 415 mm. De diameter van het rookgasafvoer kanaal is 150mm, waarbij de kachel over een boven- en achteraansluiting beschikt. Het hart van de achteraansluiting zit hierbij op 896mm vanaf de vloer en het hart van de bovenaansluiting zit op 196mm vanaf de achterzijde van de kachel. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentie 1.315.100.010 dus OP=OP. Deze kachel heeft nog niet gebrand en is dus nog nieuw maar wel uit verpakking.

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 7D en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!

MaattekeningUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier