Heta Scan-Line 7D houtkachel met zandsteentop showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.695,00, nu voor
1.695,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-Line 7D
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Heta Scan-Line 7D houtkachel is nu verkrijgbaar uit de opruiming. Het betreft een ongebruikt showroomexemplaar. De Scan-Line 7D heeft een zandsteentop en beschikt over een draaibare brandkamer. De kachel is compact van formaat en is fraai afgewerkt. De haard heeft een elegante gietijzeren deur met een groot raamoppervlak erin verwerkt. Hij staat op een stijlvol voetstuk en bezit een sierlijke deurgreep. De Scan-Line 7D produceert 4kW nominaal binnen een range van 2-6kW. Het rendement ligt op 83% waardoor onverminderd warmteverlies ontstaat. De Heta weegt ca. 100kg een heeft afmetingen van 1076x462x415mm (hxbxd). De houtkachel heeft een boven- en achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. Het hart van de achteraansluiting zit op 896mm vanaf de vloer gemeten en het hart van de bovenaansluiting zit op 196mm vanaf de achterzijde van de kachel. De aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.315.100.013. Wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP.

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 7D en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier